Registreer uw bedrijfsnaam voordat een ander het doet
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het klinkt als een oud Hollandse uitdrukking maar het is wel de waarheid. Elk domeinnaam kan maar eenmaal geregistreerd worden. Weg is weg. Zorg daarom dat u er snel bij  bent. Een domeinnaam is een naam, gevolgd door een extentie. De naam is vaak de naam van het bedrijf en de extentie is veelal een aanduiding van de afkomst van dat bedrijf. Zo is de extentie '.nl' de aanduiding voor Nederland. U kunt ook kiezen voor een extentie als bijvoorbeeld '.com' of '.nu'. De meeste Nederlandse bedrijven kiezen voor '.nl'.

U kunt kijken of de door u gewenste naam nog vrij is, zodat u deze kunt registreren. Type hieronder de naam van uw keuze gevold door .NL. En u ziet direct of deze naam nog vrij is.
 

 

 

U wilt uw naam vastleggen
Indien u een domeinnaam gevonden heeft die u wilt registreren, geeft u dit dan aan op ons registratie-formulier . Op dit formulier kunt u eventueel meer wensen aangeven over uw website. Na ontvangst zetten wij de registratie-procedure voor u meteen in gang. Binnen enkele dagen kunt u over uw naam beschikken.
Let op: het kan zijn dat sommige namen geweigerd worden of reeds bezet zijn, ondanks dat bovenstaande domeinnaam checker aangeeft dat de naam vrij is.