Wat is hosting?
Uw website is ontworpen en geprogrammeerd, uw domeinnaam is geregistreerd. Nu moet de website "ergens" op een Internet server komen te staan en gekoppeld worden met uw domeinnaam, zodat bezoekers de site kunnen vinden. Deze dienst heet hosting.

Clickaway verzorgt al uw Internet activiteiten, dus ook hosting, domeinnaamregistratie en website onderhoud. Het is handig om alles onder 1 dak te hebben, zodat u slechts 1 aanspreekpunt heeft. Op deze manier houdt u meer tijd over voor zaken die belangrijk zijn voor u: uw bedrijf. Een ander voordeel van "alles onder 1 dak" is dat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd als er eens iets is. In een groeiende markt (als Internet is) zit immers veel kaf tussen het koren. Maar als u daar achter bent is het vaak al te laat. U verliest kostbare tijd. Ergernis alom.

Betrouwbare Clickaway Servers
Clickaway beschikt over eigen webservers, welke wij 24 uur per dag monitoren. Onze servers staan in verbinding met razendsnelle internetverbindingen. Dit geeft u de zekerheid dat uw site altijd te bereiken is met de grootst mogelijke snelheid. Wij proppen onze servers niet vol met bulk-sites die zorgen voor allerlei vertragingen en opstoppingen. Dit komt de snelheid en bereikbaarheid van uw site zeer ten goede.

Registratie van uw domeinnaam
Wij verzorgen voor u de registratie van uw bedrijfsnaam. Lees meer over hoe deze registratie in zijn werk gaat en welke keuzes u heeft. Snelheid is geboden, want elke naam kan maar 1 keer worden vastgelegd en er zijn dus kapers op de kust. Registreer vandaag nog uw bedrijfsnaam!

Onderhoud van uw website
Op een gegeven moment is uw website actief. Hij staat op het Internet en bezoekers weten hem te vinden. Dan is het zaak de inhoud van de site actueel te houden. Wij kunnen u hierin van dienst zijn: wij onderhouden uw website zodat bezoekers blijven terugkeren. Lees meer.