Kosten

Wat kost uw website?

Op basis van uw wensen, eisen en criteria maken wij een website op maat. Er zijn verschillende technieken die wij kunnen toepassen in het ontwikkelen van een website. (HTML, Java, Javascript, Flash, om er maar een paar te noemen). Technieken die verschillen van zeer eenvoudig tot uiterst geavanceerd. Het is derhalve erg moeilijk, zoniet onmogelijk, om vooraf een prijskaartje te hangen aan iets wat er nog niet is. Wilt u meer weten wat de verschillende technieken voor uw website kunnen betekenen vraag het ons even en wij vertellen het u graag.

Wat we wel kunnen zeggen is dat wij voor elk budget een website kunnen bouwen die ons kwaliteitsstempel mag dragen. Dit laatste is essentieel voor ons werk: Wij doen geen concessies aan onze kwaliteitsnorm, daar kunt u van op aan! U kunt het vergelijken met de autobranche. In een dure auto komt u net zo goed van Amsterdam naar Maastricht als met een minder luxe wagen.

Vanaf EUR 250,00?

Waarom neemt u niet de proef op de som en vraagt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan? Daarin kunt u aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van uw website. Hoe gedetailleerder u aangeeft wat u wilt, hoe beter wij u een begroting kunnen aanbieden.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u niet precies weet waar u moet beginnen, of wat u nu exact wilt met uw website. Geen nood, wij doen u met plezier een aantal alternatieve voorstellen, zodat u dat pakket kunt kiezen dat bij u past. Vult u ons offerte formulier in en geef aan dat u graag wat verschillende mogelijkheden wilt overwegen. U krijgt dit dan geheel vrijblijvend door ons toegestuurd.

Waarom een e-commerce website of webshop?

Met een Shop op uw website bereikt u een wereldwijde markt. Bedenk daarbij dat uw concurrent ook via het Internet verkoopt of gaat verkopen. Straks zal bijna alle handel via Internet lopen. De voorspellingen lopen uiteen, maar dat Internet een gouden toekomst tegemoet gaat staat vast. De vraag is niet OF het gaat gebeuren maar WANNEER.