Webdesign

Wij ontwerpen uw website

Clickaway is gespecialiseerd in communicatie via het Internet. Wij ontwerpen uw dynamische website, en zorgen ervoor dat uw website boven het maaiveld uitsteekt. Het resultaat is een grafische website die toch snel te downloaden is. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat gaat u communiceren op uw website?

Wij helpen u graag met de invulling van uw website. Een website is al lang veel meer dan een electronische uitvoering van de bedrijfsfolder of brochure. Wij hebben de know how die u zoekt om samen met u uw bedrijf op Internet te presenteren. U wilt wellicht 24 uur per dag, 7 dagen per week uw online winkel open hebben? Dat kan met een e-commerce website. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en verbaas u over de vele mogelijkheden.

Interactieve communicatie op uw website?

U wilt online en interactief kunnen communiceren met uw klanten, leveranciers of collega’s? Maak optimaal gebruik van de “digitale denktank” met een discussie forum. Bezoekers kunnen over een door u of door henzelf bepaald onderwerp de mening van anderen lezen en daarop reageren. Uitermate goed te gebruiken bij bijvoorbeeld productontwikkeling, brainstormacties, vergaderingen.

Alles onder 1 dak

Een website moet, als deze gemaakt is, ook zijn plaats krijgen op een computer (server) die constant in contact staat met het Internet, zodat bezoekers de site altijd kunnen bereiken. Deze service heet “hosting”. Wij hosten desgewenst uw website. Zodoende heeft u nergens meer omkijken naar en bent u verzekerd van kwaliteit op het Internet. Bij Clickaway vindt u alles onder 1 dak:
– webdesign
– webhosting
– webonderhoud
– SEO (online vindbaarheid via zoekmachines)

Alles in overleg met u

Als wij uw website ontwikkelen doen wij dat uiteraard in overleg met u. Steeds krijgt u tussentijdse versies te zien, die op een afgeschermd stukje Internet komen te staan. U kunt dan, wanneer het u uitkomt, de voorlopige website bekijken en testen. Pas wanneer u tevreden maken we de website openbaar en wordt deze gekoppeld aan uw bedrijfsnaam.

Bekijk ons werk eens

Wij kunnen ons voorstellen dat u wel eens in de praktijk wat voorbeelden van websites wilt zien die door ons zijn ontwikkeld. Dat kan. Neem een kijkje op één van de websites die wij maakten en overtuig u zelf van onze kwaliteit.